Reincarcari cartuse

refilled-toner-cartridges

Solutii pentru orice imprimanta
-Reincarcare (reumplere) cartuse
Cartusul consumat se dezasambleaza ,toate componentele acestuia fiind inspectate si verificate, cele care participa direct la formarea imaginii suferind diferite prelucrari (regenerare,acoperire slefuiere, gresare, etc.). Rezervorul de toner este umplut cu toner compatibil cu aceleasi proprietati si in aceeasi cantitate ca la un cartus OEM.
Important! In cartusele reumplute/reincarcate, toate piesele si subansamblele sint recuperate din cartusul consumat. Daca la demontare se constata ca o piesa sau un subansamblu este deteriorat, rupt sau defect se inlocuieste cu o piesa echivalenta recuperata dintr-un cartus consumat. De regula nu se folosesc componente noi pentru inlocuire.
Pretul unui cartus reincarcat/reumplut poate fi 20-30% din pretul unui cartus OEM.
-Remanufacturare cartuse
Dupa demontare, toate componentele si subansamblele cu uzura regulata se inlocuiesc cu altele noi. Ca regula, se inlocuiesc componentele din cauciuc si materiale optosenzitive.(cilindrul fotosensibil, lamela de stergere). Se pastreaza componentele din plastic si metal care nu prezinta o uzura vizibila la mai multe cicluri de functionare cit si carcasa.
Important! Un cartus remanufacturat, realizat cu componente de calitate, poate fi un produs superior din punct de vedere calitativ cit si al fiabilitatii si durabilitatii in timp fata de un cartus original.
Pretul unui cartus remanufacturat poate fi 35-60% din pretul unui cartus OEM.